Witamy Sunglasses2U

Używamy cookies, aby zapewnić, że damy Ci najlepszą jakość na naszej stronie internetowej. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.

Włącz Menu
Włącz wyszukiwanie
GB
GBP
GB
GBP
Kraj:
GB
Zjednoczone Królestwo
Promocje 10% z kodem JUN10

Opinie o produkcie

 1 2 3 4 5Następny
GG0139S-001-51
GUCCI Kobiety gg0139s 001 okulary przeciwsłoneczne
Oceniony przez Edel (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 5 czerwiec 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 cze 2018
Love these glasses. Arrived very quickly. Very nice Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
7930
SERENGETI Brera szlifowane czarne okulary polaryzacyjne sterowniki
Oceniony przez PJ (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 30 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 cze 2018
I have worn Serengeti for almost a decade and absolutely love the lenses. The problem though is with my rough handling I would always bend the wire frames out of shape and often crack the lenses near the mounting points.

The Brera is a game cha...Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
OO9238-06
OAKLEY Oo9238-06 piątki kwadratu polerowane Black - czarna iryd spolaryzowane okulary
Oceniony przez Simon Oak
Recenzja zamieszczona na 15 cze 2018
Bought these to replace another pair of Fives Squared that I lost after wearing them for years. Love the glasses. Service was excellent. Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
CBTREK2
CEBE Trekker błyszczące pokrzywnik 1500 brązowe okulary
Oceniony przez Derek Hicks (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 16 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 7 cze 2018
The Cebe Trekker are great, stylish sunglasses at a great price. I have used Cebe Basecamp 4000's for years and always have a pair at hand. So when I tell my friends how much these cost they about fall off their seats. They are light weight, have a g...Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
GG0080SK-003-61
GUCCI Panie gg0080sk 003 okulary
Oceniony przez Yuan (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 9 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 6 cze 2018
great quality, very elegant looking, fits my face perfectly. This is my second pair of the same sunglasses. I bought my first pair in Las Vegas last year and fell in love with it. Luckily, I found this sunglasses on this website and I just received i...Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
MK1003-58-1003R5
MICHAEL KORS Mk1003 58 Fidżi różowe złoto 1003r5 okulary
Oceniony przez Kizkapan (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 19 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 6 cze 2018
Alles sehr gut gelaufen. Wunderschöne qualitative Brille. Nur zu empfehlen
Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
DRLIEGEH2O-044
DRAGON Mężczyźni drliegeh2o matowy h2o niebieskie okulary polaryzacyjne jonowe
Oceniony przez Owain Davies (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 23 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 5 cze 2018
Excellent Sunglasses, really light and well built. The Blue Polarized tint are cool too. Well pleased with the product and the service by Sunglasses2U. Havent tried them yet in the water but only a matter of time.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
MK2045-55-317711
MICHAEL KORS Damskie mk2045 55 317711 jan sunglasses
Oceniony przez Debi (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 29 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 2 cze 2018
I am super pleased with my whole experience of sunglasses2u !! Totally ***** service and I will be recommending you to everyone ! I lost my fave MK cat sunglasses last Sunday on a night out I was gutted Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
RB3447-50-001
RAYBAN Rb3447 50 okrągłe metalowe złote okulary 001
Oceniony przez Stephen (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 24 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 1 cze 2018
Quality sunglasses, dead cheap thought they'd be fake but were legit. Feel well slick. Cheers.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
GG0137S-003-61
GUCCI Mens gg0137s 003 okulary przeciwsłoneczne
Oceniony przez Eva (Potwierdzone Sunglasses2U Kupujący, Kupione 14 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 29 maj 2018
I am very happy with the glasses, they look great. And I am also very satisfied with the service I was given. I would recommend this product to anyone.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
 
 1 2 3 4 5Następny